April Fool.. today ?

Posted: Tuesday, March 31, 2009 by Bujang Kesindap in Labels: , ,
2



No one told me about it.. Pranks all over the world.. hehe.. bula ku jak..

Hmm... ba menoa tu ditu, nama nda kaitan enggau budaya kitai... tapi maioh ga bala nembiak kemaia ari, temasuk aku empu meh (Suba selalu.. diatu dah mereti) mempraktikkan kejadian April fool's day tu.

Teringat maia sekula suba... maia sekula kelia.. urang ke manchal sigi dianti iya ari tu datai... Laban selalu k nundi urang.. Macam-macam experience ngena ka bala kaban-kaban.. bc ga kekadang kala tekena...

Cth maia pom 3 suba.. kaban kami siko tu, enda nemu utai.. dalam beg sekul iya disimpan kami jam loceng ke ragak nya (style kelia mpu jam)..


Diset kami 12.45 tghari (Tu jam maia mensia benong maioh keluar pulai ari sekul).. kami nyimpan jam nya maia loceng terakhir sekula memunyi.. maia deka pulai.. enggai ke peda ya maia ya nyimpan bup..

Nama gik deh.. maia ya bnong kontrol encem bejalai pulai sekul.. lalu radak2 meh jam loceng nya dalam beg ya... iya pan bingung malikngagai urang bukai.. urang pan malik ya.. lalu ketawa ke ya.. Maia ya muka beg & sedar tu kerja kami, maia nya kami udah jauh lari.. udah datai ba pasar din kami ... rising-rising ketawa... kui kui kui... the next day, buat dono jak...


Nah... nya kenangan maia agi sekula suba.. maioh gik lah pengawa bukai ke tau ngasuh senyum kediri enti ngenang ya diatu..

Diatu, nadai ka ngaga utai kenya agi.. nyau mereti gik pelabaku. hehe...

Cuma, maia ari bakatu, anang kelalu meh betundi enggai ka ulih ngenatai ka pemedis baik fizikal tauka mental.. Betundi begagai di samping nya agi dalam lingkungan moral ya ke ulih diterima akal. Anang kelalu ka betundi sampai medis pangan diri baka gambar di baruh tu..


Akii.. pedis mat tik kena nya.. ringat sigi kompom lalu enda ulih gawa. Ujung-ujung belaya laban nya.

He he he...

2 comments:

  1. Dee Loner says:

    yosh!!! that's a harsh april fool prank!!!..

  1. hehehe... kasih amat kawan kita nya neh .. aku dah kena teruk suba deh ..